Директор ялтинського зоопарку вимагає відставки «прокурора Няши»

Директор ялтинського зоопарку вимагає відставки «прокурора Няши»

Укрінформ
У Сімферополі пройшла скандальна прес-конференція директора сафарі-парку «Тайган»  і зоопарку «Казка» Олега Зубкова, на якій він вимагав відставки так званого «прокурора» Криму Наталії Поклонської.

Зубков заявив, що порушення проти нього кримінальних справ з надуманих причин - зведення особистих рахунків з ним.

Про це директор зоопарку заявив під час прес-конференції у четвер в Сімферополі.

«Останніми днями влада Криму, і передусім прокуратура Криму, намагаються зробити з мене найманця ІДІЛ, який б'є охоронців, завдає каліцтва дітям, труїть тварин. За роки становлення зоопарку «Казка» і парку левів «Тайган» подібні ситуації траплялися, і нерідко. Але такого цинізму, з яким зараз це робить влада, не було ніколи», - заявив  Зубков.

За його словами, за вказівкою згори сьогодні у Білогірському районі призначені відразу три судові засідання: щодо закриття сафарі-парку «Тайган», закриття кафе «Білий лев» і закриття готелю «Сафарі».

Як вважає Зубков, мета позовів проти нього - «закрити, знести, знищити мої парки, як об'єкти і мене, як підприємця».

«Висунуті сьогодні звинувачення - не що інше, як зведення особистих рахунків і задоволення особистих амбіцій прокурора і її друзів», - заявив директор зоопарку.

«Щоб виправдати свої брехливі заяви, прокурор Поклонська ще до початку судового процесу оголосила, що дебати, на які я збирався йти тільки через дві години, закінчені, що моя провина встановлена, як і факт злочину, і що вона вимагає дати мені три роки в'язниці як покарання», - розповів Зубков.

За його словами, справа проти нього повністю сфабрикована «прокурором» Криму і «адвокати в шоці від такого тиску на суд».

«Жодного свідка, жодного факту у суду немає, але прокурор вже оголосила, що завтра мене посадять на три роки», - повідомив підприємець.

Зубков заявив про беззаконня кримської «влади» і зажадав відставки «прокурора» Поклонської. Він оголосив про безстрокову акцію протесту, в ході якої будуть закриті усі його об'єкти у Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-