Мотузяник назвав гарячі точки Донбасу

Мотузяник назвав гарячі точки Донбасу

Укрінформ
На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися. Проте бойовики продовжують провокації на Донецькому напрямку.

Про це заявив на брифінгу в неділю речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку впродовж вчорашньої доби ворог здійснив серію провокацій біля селища Луганське, що поблизу Світлодарська. Здебільшого бойовики відкривали вогонь у світлу пору доби", - сказав Мотузяник.

Він також зазначив, що, незважаючи на значні втрати в ході позавчорашнього бою під Майорськом, окупанти продовжують турбувати українських військових у передмістях Горлівки. Зокрема, у Зайцевому відбувся 10-хвилинний обстріл з 82-міліметрового міномета, а в Новгородському працювали ворожі снайпери. Також на цій ділянці фронту зафіксовано кілька дрібних провокацій ворога.

"Неспокійною залишається обстановка поблизу західних околиць Донецька. Зокрема, біля селища Опитне ворог обстрілював наші передові рубежі з 82-міліметрового міномета, ПТРК, гранатометів різних систем. Найбільшу кількість ворожих провокацій було зафіксовано поблизу селища Піски. Однак важке озброєння противник тут не застосовував. Також ворожу стрілянину було зафіксовано в Авдіївці, Мар'їнці та Красногорівці", - поінформував Мотузяник.

На Маріупольському напрямку, за його словами, ситуація значно спокійніша. Тут противник лише двічі порушив режим тиші. Зокрема, в Гранітному бойовики здійснили обстріл із ПТРК, а в Широкиному застосували стрілецьку зброю та гранатомети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-