Синоптики обіцяють у середу мокрий сніг з дощем

Синоптики обіцяють у середу мокрий сніг з дощем

Укрінформ
У середу, 2 грудня, в Україні майже скрізь очікується мокрий сніг з дощем, вітер поривчастий, на дорогах ожеледиця.  

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«2 грудня в Україні хмарна погода з проясненнями. У західних та північних областях невеликий мокрий сніг, на решті території мокрий сніг та дощ, у східній частині вночі сильні опади. У північній половині на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, у більшості областей пориви 15-20 м/с, вночі та вранці у південній частині місцями 25-30 м/с. Температура протягом доби від 3° тепла до 2° морозу, на півдні країни 2-7° тепла», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Львові завтра мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, помірний, з поривами 15-20 м/с, місцями 25-30 м/с. Вночі 0-2° тепла, вдень 1-3°.

В Одесі мокрий сніг та дощ. Вітер західний, помірний, з поривами 15-20 м/с, місцями 25-30 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 6-8°.

У Харкові мокрий сніг з дощем, вночі місцями сильний. Вітер південно-західний, 7-12м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-2° тепла.

У Дніпропетровську мокрий сніг. Вітер північно-західний, помірний, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 1-3°.

У Києві завтра невеликий мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, поривчастий. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-