Генштаб РФ послав ревізорів у

Генштаб РФ послав ревізорів у "Л/ДНР" - шукати вкрадене пальне

Укрінформ
Російський Генштаб прислав ревізійну комісію в окуповані райони Донбасу у зв'язку з розкраданням пально-мастильних матеріалів "адміністраціями ДНР та ЛНР".

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"На тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей працює ревізійна комісія ГШ ЗС РФ, метою якої є перевірка наявності визначених обсягів пально-мастильних матеріалів. На сьогодні викриті факти розкрадання пального керівництвом т.зв. ДНР та ЛНР, яке реалізується в мережі підконтрольних приватних заправок", - йдеться у повідомленні.

Також у розвідці повідомили, що основні зусилля противника протягом минулої доби були зосереджені на посиленні/ротації артилерійських підрозділів 1 армійського корпусу (сформованого на території "ДНР") на Донецькому напрямку. Також мало місце проведення мобілізаційних заходів для доукомплектування підрозділів 1 АК на Донецькому напрямку, вдосконаленні системи оборони на Слов'янському та Донецькому напрямках.

Крім того, у рамках ротації командного складу 1 АК призначено нового начальника штабу 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та начальника ППО 9-го окремого мотострілецького полку (Новоазовськ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-