У Красноармійську знешкодили саморобний вибуховий пристрій

У Красноармійську знешкодили саморобний вибуховий пристрій

Укрінформ
До чергової частини Красноармійського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення поруч з приватним гаражем предмета, схожого на вибуховий пристрій. Це виявився й справді небезпечний пристрій, його було знешкоджено на місці.

Про це повідомляє прес-служба Красноармійського відділу ГУ НП в Донецькій області .

"До чергової частини Красноармійського відділу поліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що біля приватного гаражного боксу виявлено предмет, схожий на вибуховий пристрій. На місце прибули керівництво відділу поліції, слідчо-оперативна група і фахівці-вибухотехніки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що господар, відкривши ворота гаража, зайшов у нього, а через кілька хвилин, вийшовши на вулицю, помітив на землі поруч з гаражем підозрілий предмет, схожий на вибуховий пристрій, після чого подзвонив в поліцію.

Фахівцями-вибухотехніками знайдений підозрілий предмет був віднесений до категорії вибухонебезпечних. У звязку з наявністю ушкоджень у вигляді сколів даний виріб було знешкоджено фахівцями-вибухотехніками на місці його виявлення шляхом підриву.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України».

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення виготовлювача вибухонебезпечного предмету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-