Кличко говорить про створення резервного фонду квартир

Кличко говорить про створення резервного фонду квартир

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що інформація від експертів, стосовно зсуву грунту на Червонозоряному проспекті буде вже ввечері і тоді ж буде прийнято рішення про будинок неподалік зсуву.

Про це повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка. 

"Сьогодні вночі на Червонозоряному проспекті зсунувся грунт, внаслідок чого впала підпірна стінка житлового будинку. Комунальні та аварійні служби терміново виїхали на місце. Мешканців 38 квартир ми відселяємо зараз в гуртожитки і готелі. Сьогодні ввечері ми отримаємо чітку інформацію від експертів, які зараз обстежують будинок. І тоді будемо вирішувати, чи ми можемо ремонтувати будинок, чи придатний він до подальшої експлуатації. Ввечері буде засідання штабу з цього питання", - підкреслив Кличко.

Мер також заявив, що в столиці має бути резерв житлового фонду.

"Наразі ми людей розселяємо. Але У Києві повинен бути резервний житловий фонд на випадок надзвичайних ситуацій. Нам потрібно створити такий фонд, як це було раніше", - наголосив Кличко.

Нагадаємо, що у ніч на вівторок у Києві на Червонозоряному проспекті, 14 стався зсув грунту поблизу житлового будинку. Тимчасового відселення потребує 38 квартир багатоповерхівки, де живуть 83 людини (з них 17 дітей та 2 пенсіонерів), жертв унаслідок надзвичайної ситуації немає. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-