У Станиці

У Станиці "обігріють" піший перехід на лінії зіткнення

Укрінформ
У Станиці Луганській на пункті пропуску через лінію розмежування відкрили пункт обігріву.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба ДСНС України в Луганській області.

«Щоденно пункт пропуску перетинають близько 3000 громадян в обидві сторони, процедура переходу займає досить тривалий час. Погодні умови в останній час досить суворі, спостерігається підвищена вологість та низька температура, тому керівництвом Головного управління ДСНС України у Луганській області прийнято рішення про розгортання пункту обігріву», - йдеться у повідомленні.

На пункті обігріву відкрито два санвузли, у наметі постійно чергує лікар, вживаються заходи для запобігання переохолодження людей (намети обігріваються, громадянам за їх бажанням видається гарячий чай, печиво). На території пункту обігріву постійно чергують рятувальники.

В ДСНС зазначили, що при відкритті пункту пропуску в Станиці Луганській було розгорнуто один намет. У зв'язку із збільшенням потоку громадян, що перетинають лінію зіткнення з 27 листопада розгорнуто другий намет. В день на пункті обігріву фіксується близько 600 громадян, що звертаються по допомогу.

Нагадаємо, з 27 листопада аналогічні пункти обігріву функціонують і на Донеччині: в межах КПВВ «Зайцево» (Артемівський район), «Гнутове» (м. Маріуполь) та «Новотроїцьке» (Волноваський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-