Демчишину нагадали, що

Демчишину нагадали, що "Титан" сам забезпечує себе електрикою

Укрінформ
Відновлення поставок електроенергії в Крим через завод "Титан", що належить олігарху Дмитру Фірташу, - це лобіювання інтересів олігарха, а не людей. 

Про це написав у Фейсбуці керівник проекту "Майдан закордонних справ", головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко у співавторстві з головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим та керівником штабу Громадянської блокади Криму Ленуром Іслямовим. 

"Цікаві справи відкриваються, якщо копати:)). Ось нехай нам дадуть відповідь на запитаннячко в Міненерго України (яке лобіює відновлення поставок електроенергії у Крим хоча б гілкою через завод "Титан" і лякає при цьому екологічною катастрофою на самому "Титані" та содовому заводі). Вони взагалі знають це?: "...у енергосистемі Республіки Крим і міста Севастополь функціонують електростанції промислових підприємств: ТЕЦ Кримського содового заводу встановленою потужністю 20,4 МВт і ТЕЦ Кримський Титан - 18 МВт" (Наказ Міненерго Росії від 09.09.2015 №627 "Про затвердження схеми і програми розвитку Єдиної енергетичної системи Росії на 2015 - 2021 роки", стор. 94)", - йдеться у повідомленні. 

Пізніше він дописав "спеціально для пана Демчишина", що місто Армянськ, де знаходиться завод "Титан", цілодобово забезпечується електрикою з ТЕЦ підприємства.

Чубаров також нагадав про схему, за якою гарнізони окупаційних військ споживають електроенергії більше, ніж населення. 

"Просто вчитайтеся в цифри: "Нам знижено ліміти з 14 МВт до 11 МВт, з яких 5 МВт йде на військові частини, які ми чомусь не можемо відключати, і 0,4 МВт на лікарні. В підсумку на населення у нас залишається 4,5 МВт, з яких на котельні піде 3,5 МВт. 1 МВт, що залишиться, забезпечити населення згідно з графіком подачі ми не зможемо", - розповів на міжвідомчому штабі щодо НС так званий голова "адміністрації Євпаторії" Андрій Філонов.

"І хто винен? Україна чи гарнізони окупаційних військ, що пожирають електроенергію?" - резюмував Чубаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-