В Одесі бандити пограбували іноземців та підпалили джип

В Одесі бандити пограбували іноземців та підпалили джип

Відео
Укрінформ
Бандитський напад на іноземних громадян сталася в Одесі посеред білого дня.

Як розповіли "Думськой" очевидці події, розбій вчинили на Клеверному мосту.

Озброєна група на двох машинах, "Мерседесі" і "Форді", притиснула до узбіччя автомобіль "Фольксваген" з двома пасажирами – вихідцями з В'єтнаму. Іноземці, імовірно, працюють "міняйлами" на ринку "7 км". Погрожуючи зброєю, бандити пограбували валютників.

"У водія було розбите обличчя в кров. Він розповів, що його машину пограбували озброєні люди, пригрозивши з вікна зброєю і притиснувши його автомобіль двома іншими машинами", - розповів свідок події Костянтин.

Іноземці на допомогу викликали групу підтримки, а очевидці – поліцію.

Після пограбування нападники кинули свої машини і втекли. У салоні "Мерседеса" видно сліди підпалу – втікаючи, злочинці підпалили авто, мабуть, аби замести сліди.

За словами постраждалого водія, зловмисники переслідували його з товаришами ще з промтоварного ринку "7 км". При цьому іноземець запевняє, що у нього нічого не вкрали: "Вони думали, що у нас гроші є, але у нас їх немає".

У прес-службі поліції повідомили, що вже розбираються в інциденті.

"Близько 14 години надійшло повідомлення про те, що група людей у масках напала на іноземців. У них вкрали гроші. На місці події працює слідчо-оперативна група", - зазначили у відомстві.

Фото: dumskaya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-