Мотузяник розповів про бій під Донецьком та активність біля Бахмутки

Мотузяник розповів про бій під Донецьком та активність біля Бахмутки

Укрінформ
Російсько-окупаційні сили продовжують порушувати перемир'я, відкриваючи вогонь, у тому числі, з бронетехніки та мінометів.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку у селищі Луганське, що на південь від Світлодарська, вчора відбулося 4 провокації бойовиків, зокрема 1 - із застосуванням БМП. Аналогічна обстановка - на північ і захід від Горлівки. Зокрема, у Майорську "працювали" ворожі снайпери", - повідомив речник.

За його словами, на західних околицях Донецька вчора бойові дії велися здебільшого ввечері - з 18 до 24 години. "За кілька хвилин до півночі ворог обстріляв сили АТО під Красногорівкою з 82 мінометів. Було випущено 2 міни", - повідомив Мотузяник.

На Луганському напрямку ворог проявив активність поблизу с. Трьохізбенка, що на північ від Бахмутської траси. Бойовики кілька хвилин вели вогонь з гранатомета, засівши на протилежному боці Сіверського Донця неподалік Слов'яносербська.

На Маріупольському напрямку також вчора відбулася 1 ворожа провокація. Це сталося між Новотроїцьким та Докучаєвськом, де ворог близько 5 хвилин вів вогонь зі стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-