На Донецькому напрямку бойовикам

На Донецькому напрямку бойовикам "посилили режим"

Укрінформ
Російсько-окупаційні сили перевели підрозділи першого "армійського корпусу" (сформований на території так званої "ДНР") на посилений режим несення служби на Слов'янському та Донецькому напрямках. 

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

"Основні зусилля противника були зосереджені на посиленні/ротації передових "ідрозділів на Слов'янському та Волноваському напрямках. При цьому на Слов'янському і Донецькому напрямках підрозділи "першого АК" переведені на посилений режим несення служби", - йдеться у повідомленні.

Також активізувалися заходи бойової підготовки підрозділів 1 і 2 "АК" російсько-окупаційних сил на Сєверодонецькому, Слов'янському, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Крім того, противник приділяв увагу доукомплектуванню та логістичному забезпеченню підрозділів "першого АК". "Зафіксовано високу інтенсивність переміщень на Слов'янському та Донецькому напрямках", - повідомили в Головному управлінні розвідки.

Також противник продовжував вести розвідку з активним залученням диверсійних розвідувальних груп на Слов'янському напрямку, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону, засобів радіоелектронної розвідки, РЕБ та БПЛА ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-