Терористи будують укріпрайони під Красноармійськом

Терористи будують укріпрайони під Красноармійськом

Укрінформ
На східній околиці Горлівки бойовики підтягують до фронту озброєння і військову техніку.

Про це повідомляє керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«На приморському напрямку, в районі н. п. Червоноармійське (Новоазовський район) спостерігається створення бойовиками потужного укріпрайону у другій смузі оборони», - вказує Тимчук.

Як повідомляється, на ряді ділянок уздовж лінії розмежування на території, контрольованої «ДНР», фіксуються активні роботи зі створення фортифікаційних споруд і мінно-вибухових інженерних загороджень.

До того ж, зафіксоване перекидання бронегрупи терористів (3 од. БМП-2, 2 од. БМП-1 та 3 од. БТР-80)... Також фіксувалася активність бойовиків на приморському напрямку. В районі Широкіного-Саханки одразу на декількох дільницях було помічено переміщення оперативних груп бойовиків, фіксувалися обстріли зі стрілецького озброєння (у т. ч. великокаліберних кулеметів).

При цьому серед бойовиків т. н. «Горлівського гарнізону» активно обговорюється наказ командування «1-го армійського корпусу ДНР» про перекидання на лінію Горлівка-Дебальцеве додаткових артилерійських і мінометних підрозділів (включаючи підрозділи РСЗВ і САУ).

Продовжують мусуватися чутки про запланований наступ російсько-терористичних військ на початку грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-