Терористи під Донецьком «тасують» бронетехніку - ІС

Терористи під Донецьком «тасують» бронетехніку - ІС

Укрінформ
Через Шахтарськ, Старобешеве триває перекидання нових підрозділів, здійснюється ротація підрозділів бойовиків, які займають позиції від Оленівки до Докучаєвська і на південь аж до Гранітного.

Про це в Фейсбук повідомляє координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

«У цьому напрямку фіксувалося протягом 2-х діб до 25 рейсів вантажного автотранспорту, перекидання 11 одиниць військової техніки (ББМ), фіксувалося переміщення «мотострілецької роти» (зі штатною технікою та озброєнням) в район південніше Докучаєвська боку н. п. Стила», - пише він .

Повідомляється, що зафіксоване прибуття підрозділів бойовиків в Новоолександрівку і Калинове (посиленого взводу до раніше зосереджених сил).

«На південному відрізку Донецької кільцевої дороги зафіксоване переміщення бронетехніки – 4 од. БТР-80 та 2 од. БМП-2 рухалися у бік вул. Залісної (Пролетарський район Донецька). У район н. п. Ірміне бойовики продовжують перекидати «особовий склад» (на даний момент невідомо, в якості посилення або ротації)», - зазначає Тимчук.

Також в районі н. п. Красноармійське фіксується бронетехніка терористів, яку вони намагаються маскувати і обкопувати. Північніше н. п. Жовтень розташовані замасковані вогневі позиції 120-мм мінометів терористів, фіксується перекидання боєприпасів (за добу прибуло 3 од. армійських вантажівок «Камаз»). Ближче до н. п. Заїченко спостерігаються замасковані позиції «мотострілецької роти» бойовиків (близько 60 осіб при 2-х танках і 6 ББМ (4 од. МТ-ЛБ та 2 од. БМП-2), до десятка різнотипних вантажівок).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-