Демчишин домовився з блокувальниками ЛЕП. Полагодити можна за години

Демчишин домовився з блокувальниками ЛЕП. Полагодити можна за години

Укрінформ
ДП «Укренерго» обіцяє протягом кількох годин закінчити монтаж проводу лінії Каховська-Титан.

Про це йдеться на сторінці «Укренерго» у Фейсбук.

«15 хвилин тому міністр енергетики Володимир Демчишин повідомив про досягнення домовленостей зі штабом громадської блокади Криму щодо завершення робіт з відновлення лінії 220Кв Каховська-Титан. Лінійна бригада вже висувається на місце. Протягом кількох годин закінчимо монтаж проводу та знімемо базове заземлення», - йдеться в повідомленні.

При цьому питання щодо включення лінії ще обговорюється. Раніше активісти зазначали, що до понеділка, 30 листопада, бригади «Укренерго» не отримають доступу для завершення ремонтних робіт на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан.

Нагадаємо, 20 листопада в Херсонській області невідомі підірвали електроопори ЛЕП, що подають електрику в окупований Крим. Активісти громадської блокади Криму взяли під контроль пошкоджені електроопори і замість постачання електроенергії на півострів вимагали звільнення всіх заарештованих у Криму активістів. 24 листопада після переговорів керівництва «Укренерго» зі штабом громадської блокади Криму ремонтники розпочали заміну підірваних електроопор.

Нині в окупованому Криму введено режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-