У Кривому Розі мітингувальник вніс вибухівку до міськради

У Кривому Розі мітингувальник вніс вибухівку до міськради

Укрінформ
У поліціїї припускають, що міськрада Кривого Рогу, під стінами якої сьогодні проходить народне віче з приводу результатів виборів, може бути замінована.

Про це повідомили на криворізькому 1 Міському.

За словами начальника поліції Кривого Рогу Валерія Лютого, у одного з мітингувальників, який увійшов до міськради, виявлено вибуховий пристрій.

Начальник поліції закликав усіх залишити будівлю міськради.

Нардепи, журналісти і мітингувальники виходять. Перевірку на наявність вибухового пристрою проводитимуть бійці батальйону «Донбас».

Саперна група з собакою вже проводить огляд будівлі і кабінетів міського виконкому.

Нагадаємо, сьогодні у Кривому Розі біля будівлі міської ради відбувається народне віче на знак протесту проти результатів виборів міського голови.

Криворізький міськвиборчком оголосив Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів міського голови. За результатами підрахунку голосів, Вілкул набрав 49%, його суперник Юрій Милобог - близько 48%. Розрив між кандидатами становить лише 752 голоси.

У четвер народні депутати ухвалили постанову про утворення Тимчасової спеціальної комісії з питань перевірки фактів порушень під час проведення повторного голосування на виборах Криворізького міського голови

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-