Бойовики стріляли 37 разів. По Зайцевому і Майорську з 120-мм

Бойовики стріляли 37 разів. По Зайцевому і Майорську з 120-мм

Укрінформ
За добу бойовики 37 разів відкривали вогонь, один боєць поранений.

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

"Вчора бойовики 33 рази відкривали вогонь на Донецькому напрямку". Бойовики також двічі відкривали вогонь поблизу селища Троїцьке, та двічі - поблизу Широкиного. За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 1 військовий отримав поранення на Маріупольському напрямку", - сказав Мотузяник.

За його словами, відновилися ворожі обстріли у районі Світлодарської дуги.

"Поблизу селища Луганське противник відкривав неприцільний вогонь із крупнокаліберних кулеметів чотири рази. Також більше півтори години тривала провокація ворога з використанням стрілецької зброї поблизу села Кодема. На північ від Горлівки бойовики протягом доби відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. Після заходу сонця обстріляли українські позиції поблизу Зайцевого та Майорська з 82 та 120-мм мінометів", - додав Мотузяник.

Противник провів дві збройні провокації поблизу Верхньоторецького із застосуванням стрілецької зброї загальною тривалістю близько 50 хвилин.

За словами речника АП, у районі Донецького аеропорту було зафіксовано 7 ворожих обстрілів, під час яких застосовувалися гранатомети, а також крупнокаліберні кулемети.

Поблизу Мар’їнки вчора противник тричі порушив режим тиші, застосувавши ручні гранатомети та стрілецьку зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-