Поліція заявила про загрозу терактів у Маріуполі і Красноармійську

Поліція заявила про загрозу терактів у Маріуполі і Красноармійську

Укрінформ
Поліція контролює усі в’їзди-виїзди до Маріуполя та Красноармійську через загрозу терактів у день виборів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Донецькій області.

"Поліція ще з 14 листопада перейшла на посилений варіант несення служби. Тільки в місті Маріуполі на забезпечення публічної безпеки буде задіяно близько тисячі співробітників поліції. Суттєво посилено роботу на блокпостах. Зупиняємо буквально весь транспорт, ретельно перевіряємо. Хочу звернутися до громадян, щоб вони з розумінням поставилися до посилених мір безпеки. Це робиться заради спокою жителів Маріуполя, Красноармійська та тих людей, які приїдуть до Донеччини та будуть задіяні у виборчому процесі 29 листопада", - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Водночас він наголосив, що надходить інформація, що терористичні організації «ДНР» та «ЛНР» планують провести тут терористичні акти, дестабілізувати ситуацію в день виборів.

"Саме тому в Маріуполі вживаються безпрецедентні заходи безпеки. Організовано цілодобове патрулювання міста співробітниками спецпідрозділів поліції з використанням бронетехніки", - підкреслив Аброськін.

У Маріуполі блокпости укріплені додатковими силами: на цілодобову службу заступили до 10 поліцейських на кожен блокпост. Оперативний стан контролюватимуть також мобільні блокпости, до складу яких входять досвідчені оперативники. Їх завдання – виявляти осіб, що виношують наміри дестабілізації ситуації в місті, вилучати нелегальну зброю та вибухівку, попереджувати та припиняти злочинні дії. У Красноармійську також буде посилений режим на блокпостах. Посилення триватиме до 20:00 30 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-