На полігоні у Десні загинув підполковник-інструктор

На полігоні у Десні загинув підполковник-інструктор

Укрінформ
У 169-му навчальному центрі "Десна" Сухопутних військ Збройних Сил України внаслідок вибуху гранати, чи якогось іншого боєприпасу, загинув підполковник-інструктор. Солдат, який був поруч, отримав поранення.

Інформацію про це кореспондентові Укрінформу підтвердив начальник регіонального медіа-центру Міноборони в м. Чернігові Вадим Мисник.

«Так, нещасний випадок у Десні мав місце. Його розслідуванням займаються військова прокуратура та служба правопорядку Збройних Сил України. Відтак, коментувати я нічого не можу», - сказав він.

За інформацією чернігівських Інтернет-видань, які посилаються на перевірене джерело, вибух стався 26 листопада під час навчальних стрільб на полігоні. Від нього в окопі загинув житель Києва, який працював начальником відділу оперативного чергування центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони і Генштабу ЗСУ.

Тяжкі поранення від вибуху отримав 23-річний солдат із Вінниці. У нього - мінно-вибухова травма, струс головного мозку, відкритий перелом правої п'яткової кістки, забій м'яких тканин. Військовослужбовця доставлено на лікування в Головний військовий клінічний госпіталь, що в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-