Блекаут: жителі Керчі готові перекрити трасу

Блекаут: жителі Керчі готові перекрити трасу

Відео
Укрінформ
У Керчі через недотримання графіку віялових відключень електроенергії місцеві жителі хочуть перекрити трасу «Керч-Сімферополь».

Про це повідомляє сайт Керч.ФМ.

«Головна претензія людей: невідповідність вивішених графіків подання електроенергії реальному стану справ. За словами місцевих жителів, світло дають в інший час, а у більшості районів - просто не дають», - повідомляє видання.

Обурені керчани з самого ранку зібралися біля адміністративних щитів, які інформують про графіки подання електроенергії.

Напруга у натовпі вилилася в те, що між представниками місцевого самоврядування й керчанами виникла бійка. Люди обступили чиновників і вимагали як мінімум дотримання заявлених графіків. При цьому  мітингувальники погрозили перекрити трасу «Керч-Сімферополь».

За словами кримського журналіста Олега Крючкова, у більшості районів Керчі п'ятий день немає електроенергії, серед людей назріває бунт.

«У Керчі погано. Більшість районів без світла п'яту добу. До людей ніхто не виходить. Дуже сильна напруга. Треба терміново кримським чиновникам їхати сюди, може бути біда», - написав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-