В Іллічівському порту перекрили канал контрабанди парфумів

В Іллічівському порту перекрили канал контрабанди парфумів

Відео
Укрінформ
Співробітники Одеського прикордонного загону ГУ Національної поліції в Одеській області та облпрокуратури викрили й зупинили контрабанду контрафактних парфумерних виробів через Іллічівський рибний порт в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Одеській області.

"Співробітники поліції отримали інформацію щодо контрабандного ввезення на територію України контрафактних парфумерних виробів відомих світових брендів, після чого провели спільну з прикордонниками та працівниками прокуратури перевірку вмісту одного з контейнерів в Іллічівському рибному порту. При цьому виявили велику партію парфумерних виробів китайського виробництва невідповідної якості. Зловмисники намагалися ввезти товар за підробленими документами під виглядом побутової техніки, використовуючи при цьому реквізити одного з одеських товариств з обмеженою відповідальністю", - зазначили в поліції.

Зокрема, в контейнері поряд з упаковками з китайськими мікрохвильовими печами було знайдено  60 тисяч флаконів парфумерії відомих брендів «Chanel», «Dior», «Givenchy», «Kenzo», «Paco Rabanne» та «DKNY» загальною вартістю 10 мільйонів гривень.

"За цим фактом проводиться досудове розслідування, після завершення якого всі зібрані правоохоронцями матеріали будуть передані до суду для прийняття законного рішення. Встановлюється коло осіб, причетних до вчинення злочину",  - підсумували в поліції.

Фото: ОК ГУНП в Одесской области

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-