Москаль каже, що й не думав обкладати

Москаль каже, що й не думав обкладати "даниною" автівки

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль спростував поширену деякими ЗМІ інформацію про свій намір запровадити плату за перетин кордону українцями на автомобілях з іноземною реєстрацією.

Про це він повідомив на своєму сайті

«Це абсолютна вигадка, обласна адміністрація не має повноважень втручатися в процедуру перетину кордону чи давати вказівки митниці. З таким же успіхом можна написати, що я ініціюю введення плати за перетин Пішохідного мосту в Ужгороді. Навпаки, ОДА підготувала пропозиції до Кабміну з проханням спростити процедуру «пересічки». Людям, які через мізерні зарплати не можуть купити в Україні дорогі автомобілі, а користуються автівками з іноземною реєстрацією, треба допомогти, а не обкладати їх ще якимись додатковими платежами», - зазначив Москаль.

Оскільки остаточне рішення з цього питання має ухвалити Верховна Рада, губернатор запропонував активістам, які обстоюють інтереси власників автомобілів з іноземною реєстрацію, «вимагати від народних депутатів від Закарпаття зняти цю проблему на законодавчому рівні, а не робити всякі заяви, які й близько не відповідають дійсності».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-