На Донбас знову поїде вже 46-й російський «гумконвой»

На Донбас знову поїде вже 46-й російський «гумконвой»

Укрінформ
Чергова, 46-та автоколона МНС Росії з вантажем "гуманітарної допомоги" для жителів Донецької і Луганської областей, вирушить уранці в четвер з Донського рятувального центру в Ростовській області.

Про це повідомили в прес-службі МНС Росії.

«Понад 100 автомобілів доставлять в Донбас більше 1 тисячі тонн гуманітарних вантажів. В основному це продукти харчування і медикаменти», - стверджують в МНС.

Нагадаємо: цей «гумконвой» вже 46-й за рахунком. Ті, що приїжджали в Україну раніше, порушували всі можливі закони та правила щодо в'їзду на територію суверенної країни, так що можна особливо не сумніватися, що цей не стане винятком.

Як зазначають російські Мнсники, з середини серпня минулого року 45 автомобільних колон МНС доставили для мешканців Луганської та Донецької областей майже 55 тисяч тонн гуманітарних вантажів. Які саме це були вантажі нікому не відомо, оскільки на кордоні ніхто, крім бойовиків, у «гумконвої» не заглядає.

Показовим є той факт, що зазвичай після приїзду чергового такого конвою інтенсивність обстрілу позицій українських військових з боку маріонеток РФ - «ДНР» і «ЛНР» - збільшується в рази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-