Під Артемівськом в лісосмузі знайшли мішок боєприпасів

Під Артемівськом в лісосмузі знайшли мішок боєприпасів

Укрінформ
В Артемівському районі правоохоронці виявили мішок з боєприпасами.

Про це повідомляє Артемівський відділ Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що в мішку міститься 4 гранати «Ф-1», протипіхотна міна з маркуванням МОН-50, протипіхотна міна з маркуванням 21, 2 тротилові шашки, 7 предметів циліндричної форми зі шнурами й проводами, 4 запали для гранат, а також речовина жовтого кольору, схожа на пластид, у кількості 6 одиниць", - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Артемівського відділу поліції Володимир Гончаров, 24 листопада від співробітника СБУ надійшло повідомлення про те, що в лісопосадці, розташованій неподалік від с. Кліщіївка, був виявлений підозрілий мішок, склеєний скотчем.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Усі вилучені боєприпаси направлені на експертизу. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення особи господарів вибухонебезпечних предметів, яким загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-