У Севастополі горить підстанція з-за перевантаження

У Севастополі горить підстанція з-за перевантаження

Укрінформ
У Севастополі горить трансформаторна підстанція.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на "Севастопольенерго".

"З'явилися випадки виходу з ладу трансформаторних підстанцій. У Гагарінському районі через хаотичний набыр навантаження горить трансформаторна підстанція. Зараз вживаються заходи щодо ліквідації цієї аварійної ситуації", - наголошується в повідомленні.

Як зазначається, в Севастополі зафіксовано більше 50 аварій на електромережах. "В основному вони викликані лавиноподібним набором навантаження з боку населення під час подачі електроенергії в мікрорайони за графіком", - повідомили в  "Севастопольенерго".

У місті цілодобово працює 13 аварійних бригад .

20 листопада в Херсонській області невідомі підірвали електроопори ЛЕП, які подають електрику в окупований Крим. Активісти громадської блокади Криму взяли під контроль пошкоджені електроопори і замість поставки електроенергії на півострів вимагали звільнення всіх заарештованих у Криму активістів. 24 листопада після переговорів керівництва «Укренерго» зі штабом громадської блокади Криму ремонтники приступили до заміни підірваних електроопор. Зараз в окупованому Криму введено режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-