Бойовики накрили прицільним вогнем сили АТО у п’яти точках

Бойовики накрили прицільним вогнем сили АТО у п’яти точках

Відео
Укрінформ
Сьогоднішній день у зоні проведення АТО минув напружено.

Терористи продовжили вести вогонь практично на всіх напрямках.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

«На Донецькому напрямку зі 120-мм мінометів, зенітних установок та гранатометів загарбники вели провокаційний вогонь у напрямку Красногорівки. Із гранатометів та стрілецької зброї – по Піскам, Опитному, Новгородському та Авдіївці», - йдеться у повідомленні.

На Артемівському напрямку ворог гатив з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Зайцевому, Луганському та Майорську.

"Розпочинаючи з 13 години, терористи вели прицільний вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки, Опитного, Первомайського, Пісків та балки Павлова", - йдеться у повідомленні.. 

Водночас повідомляє прес-центр АТО, під ворожими обстрілами, військові сапери щодня продовжують роботи з розмінування, очищення території та знищення вибухових пристроїв. Лише за вчорашній день виявлені та знищені 457 вибухонебезпечних предметів.

Тривають роботи у Сватовому, де тільки за сьогодні знищені 1640 вибухонебезпечних предметів та обстежені 1,5 га території. Таким чином, у Сватовому знешкоджені сьогодні вже понад 30 тисяч одиниць ВНП та очищені близько 67 га земельної площі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-