На вибори у Маріуполі та Красноармійську ЦВК витратила понад мільйон

На вибори у Маріуполі та Красноармійську ЦВК витратила понад мільйон

Укрінформ
Центральна виборча комісія витратила 1 122 253 гривні на виготовлення 790 850 бюлетенів для голосування на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську 29 листопада.

Про це голова ЦВК Михайло Охендовський сказав на брифінгу на Поліграфічному комбінаті "Україна" під час представлення бюлетеню, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні завершився процес виготовлення виборчих бюлетенів, вони готові до відвантаження у Красноармійськ і Маріуполь. Загальна кількість бюлетенів, що виготовлялися тут, на поліграф-комбінаті "Україна", становить 790 850 виборчих бюлетенів. Загальна вартість виготовлення бюлетенів становить 1 122 253 гривні", - сказав Охендовський.

Таким чином, середня вартість одного бюлетеня становить 1 гривню 40 копійок (найдешевший бюлетень - 1 гривня 8 копійок, найдорожчий - 2 гривні 34 копійки).

Охендовський зазначив, що за виготовленням та доставкою бюлетенів стежила спецкомісія, яку сформували представники всіх парламентських політичних партій.

Було виготовлено 55 різних бюлетенів для голосування на дільницях Маріуполя та 37 - для Красноармійська.

Всього для Маріуполя виготовлено 671 444 бюлетенів, а для Красноармійська - 119 406.

Бюлетені мають затверджені ЦВК захисні знаки.

За словами Охендовського, не пізніше 25 листопада  бюлетені будуть доставлені ДП "Укрспецзв'язок" до територіальних виборчих комісій.

"Доставка бюлетенів буде здійснюватися у Маріуполі - до приміщень Жовтневої, Іллічівської, Орджонікідзівської, Приморської районних виборчих комісій, у Красноармійську - до Красноармійської міської виборчої комісії. Ці приміщення будуть перебувати під постійною цілодобовою охороною СБУ та Національної поліції", - додав він.

Процес передачі бюлетенів до дільничних виборчих комісій розпочнеться 26 листопада. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-