Від Авдіївки до Мар'їнки – безперервні бої

Від Авдіївки до Мар'їнки – безперервні бої

Укрінформ
Найбільш інтенсивні бойові дії протягом минулої доби відбувалися на ділянці фронту від Авдіївки до Мар'їнки з 10 години ранку і до пізнього вечора.

Про це на брифінгу в Києві заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найбільш інтенсивні бойові дії вчора велися на ділянці фронту від Авдіївки до Мар'їнки. Вони розпочалися після 10 години ранку і тривали до пізнього вечора. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Найбільшу кількість ворожих обстрілів вчора зафіксовано в Пісках, - зокрема, там вчора працювали ворожі снайпери", - сказав Мотузяник.

Крім того, на Донецькому напрямку у Зайцевому, Майорську, Новгородському та на ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої зафіксовано більше 10 провокацій ворога із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів. Також противник по одному разу застосував 82-мм міномет та БМП. Це сталося у Майорську та Новгородському відповідно.

На Луганському напрямку ворог порушив режим тиші у місті  Щастя. З протилежного боку Сіверського Донця бойовики провели гранатометний обстріл.

Далі по всьому фронту до Світлодарська вчора було спокійно, зазначив речник АТО.

"На Маріупольському напрямку противник вчора проявляв активність у двох точках: у с.Богданівка Волноваського району та с.Широкине. Користуючись рельєфом, бойовики намагаються підібратися до наших позицій для ведення провокативних обстрілів. Втім, ця тактика є безперспективною", - резюмував Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-