Укренерго почало ремонт підірваних ЛЕП

Укренерго почало ремонт підірваних ЛЕП

Укрінформ
ДП «НЕК «Укренерго» розпочало відновлювальні роботи на одній з електропор ЛЕП у Херсонській області, яка була пошкоджена внаслідок вибуху 20 листопада.

Про це повідомляє прес-служба «Укренерго».

«Завершився перший етап переговорів між учасниками блокади Криму та представниками ДП «НЕК «Укренерго». Згідно з досягнутими домовленостями, розпочались відновлювальні роботи на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що сьогодні вранці бригада Херсонських магістральних мереж Південної енергосистеми ДП «НЕК «Укренерго» прибула на місце пошкодження опори вказаної лінії. Наразі проводиться розчистка території, демонтаж зруйнованої опори та триває підготовка до встановлення нової опори. Вже пробурена яма для її встановлення.

Як повідомляє Укренерго, монтаж конструкції та проводів на опорі та роботи на сусідніх опорах, що нахилилися внаслідок розрізання проводів протестувальниками, запланований на завтра, 25 листопада. Виправлення опор заплановане на 26 листопада.

«Питання про підключення ПЛ 220 кВ Каховська-Титан буде вирішуватись на кінцевій стадії переговорів при підписанні сторонами відповідного протоколу», - зазначють в ДП «Укренерго».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-