У Краматорську голові селищної ради дали 8 років за співпрацю з «ДНР»

У Краматорську голові селищної ради дали 8 років за співпрацю з «ДНР»

Укрінформ
У Краматорську Донецької області за співпрацю з терористами «ДНР» голову селищної ради засудили до 8 років позбавлення волі.

Про це в понеділок повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області. 

"Міський суд Краматорська повністю підтримав позицію державного обвинувачення і визнав винним голову Красноторської селищної ради міста Краматорська у здійсненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258-3 (сприяння діяльності терористичної організації) КК України. ...23 листопада посадовця засуджено до 8 років позбавлення волі", - сказано у повідомленні.

У прокуратурі відзначили, що під час судового розгляду державним обвинуваченням надано достатньо доказів провини голови Красноторської селищної ради, який у період з квітня по червень 2014 року, коли місто Краматорськ тимчасово знаходилося під контролем бойовиків, сприяв діяльності терористичної організації «ДНР».

Чиновник-зрадник передавав бойовикам інформацію щодо осіб, які не підтримують злочинну діяльність терористів і виступають за територіальну цілісність України. Після отримання від цієї людини вказаної інформації бойовики викрадали і катували людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-