Оборона Маріуполя:

Оборона Маріуполя: "поліція" з "ДНР" поставила на потік викрадення людей

Укрінформ
У терористичній організації "ДНР" терористи, які називають себе "поліцією", викрадають людей заради викупу і влаштовують "розборки" між собою за наживу.

Про це в суботу повідомили у Кризовому центрі "Оборона Маріуполя", посилаючись на свої джерела, що знаходяться на окупованій території Донецького регіону.

"Угрупування терористичної "ДНР", що іменує себе "поліцією", поставило на потік бізнес з викрадення людей, які мають будь-які цінності, з метою отримання викупу від їхніх родичів. Прибутковий "бізнес" породжує конкуренцію між різними "бригадами" "поліції" "ДНР", - сказано у повідомленні.

Відзначається, що зокрема, в період з 17 по 20 листопада 2015 року в м.Харцизськ Донецької області (знаходиться на тимчасово окупованій території України) так звані "співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю" "ДНР" під загрозою зброї викрали лідерів місцевих угрупувань: "начальника поліції ДНР" м.Зугреса, "начальника поліції ДНР" г.Харцизська, "начальника ДАІ ДНР" м. Харцизська і "начальника відділу боротьби з економічними злочинами" м. Харцизська. Викрадених з мішками на головах вивезли до Донецька.

Заарештованих звинувачують у вбивствах, викраденнях людей, автомобілів та інших матеріальних цінностей. «Насправді все набагато банальніше - місцеві бойовики приховували доходи від злочинного "бізнесу" і перестали ділитися з ватажками "поліції", які знаходяться у Донецьку", - пояснили у Кризовому центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-