Спостерігачі за 20 хвилин нарахували понад сотню вибухів біля ДАПа

Спостерігачі за 20 хвилин нарахували понад сотню вибухів біля ДАПа

Укрінформ
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували у середу понад 100 вибухів у районі Донецького аеропорту.

Про це заявив на брифінгу в Києві заступник керівника СММ ОБСЄ Александр Хуг, передає кореспондент Укрінформу.

"Місія у неділю помітила значне збільшення кількості порушень у зоні навколо донецького аеропорту, зафіксувавши 115 випадків. Також загострення відбулося вчора, коли протягом лише 19 хвилин наші спостерігачі, які знаходяться на центральному залізничному вокзалі Донецька, зафіксували 107 вибухів", - сказав Хуг.

Як він наголосив, припинення вогню в цьому районі "дуже крихке". У цілому по зоні АТО порушення припинення вогню не має статичного характеру, додав він.

Заступник керівника СММ зазначив, що протягом останніх двох тижнів спостерігачі продовжували фіксувати порушення перемир'я в різних місцях, "особливо північно-західніше та західніше міста Донецьк та, дещо менше, у північно-східних та східних передмістях Горлівки". В інших районах, передусім біля Золотого Луганської області, а також біля міст Тельманове та Волноваха між Маріуполем та Донецьком, СММ зафіксувала окремі випадки насильства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-