Під Єнакієвим бойовики

Під Єнакієвим бойовики "забули" артилерію - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, досі не відвели  артилерійські системи калібром понад 100 мм (САУ) в районі Карло-Марксове на Донеччині.

Про цей факт поінформовано спостерігачів ОБСЄ, повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

"Продовжується інформування ОБСЄ щодо виконання Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районі Карло-Марксове артилерійських систем противника калібром понад 100 мм (САУ), що є порушенням Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією ГУР, ситуація в зоні проведення АТО залишалась "відносно стабільною": "Протягом доби здійснено три провокаційні обстріли зі стрілецької зброї на Донецькому напрямку (у районах Піски та Авдіївка)".

Основні зусилля противника протягом минулої доби були зосереджені на "введенні в оману представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ щодо кількості відведеної техніки". Крім того, російські окупаційні війська проводили переміщення військових складів углиб окупованої території, здійснювали підготовку танкових і мотострілецьких підрозділів 1 та 2 АК ("ДНР" і "ЛНР" відповідно). Також велася розвідка сил АТО із активним залученням диверсійних розвідувальних груп на Сєвєродонецькому та Донецькому напрямках, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону та засобів радіоелектронної розвідки ЗС РФ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-