Джемілєв каже, що «блокаду» Криму намагаються обійти з моря

Джемілєв каже, що «блокаду» Криму намагаються обійти з моря

Укрінформ
Штаб акції з блокування вантажних перевезень до Криму отримав інформацію про те, що через порт Скадовська на окупований півострів поставляються вантажі.

Про це заявив народний депутат від БПП, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, повідомляє прес-служба блоку. 

«Надходить інформація, що якась продукція з заводу Фірташа через Одеський порт переправляється кудись далі, але ми це будемо перевіряти, якщо це так, то попросимо адміністрацію Одеської області вжити заходів. Крім того, була інформація, що баржами, контрабандним шляхом через порт Скадовська, начебто направляються якісь вантажі. Правда, прикордонна служба сказала, що це не так і вони все контролюють і нікого не пропускають. Але, тим не менш, така інформація надходить», - сказав Джемілєв.

У цьому зв’язку, за його словами, активісти можуть взяти під контроль ці порти. «Але ми все-таки сподіваємося, що найближчим часом буде скасовано закон про вільну економічну зону, і тоді контроль цієї блокади буде здійснювати сама держава, а не громадські організації», – підкреслив нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-