Жебрівський хоче відкрити ще один пропускний пункт поблизу Курахово

Жебрівський хоче відкрити ще один пропускний пункт поблизу Курахово

Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський направив військовим запит на відкриття додаткового контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) поблизу Курахово.

Його необхідність аргументується збільшенням кількості людей, які перетинають лінію розмежування, повідомляє прес-служба Донецької ОВДА.

"Мною направлено листа в Антитерористичний центр та штаб АТО про необхідність відкриття ще одного КПВВ поблизу Курахово. Вже заручився підтримкою благодійників, які допоможуть з облаштуванням пункту. Домовляємося, щоб з регіонального прикордонного управління перекинули додаткові сили і засоби, свої кадри підтягла фіскальна служба. Думаю, найближчим часом ще один КПВВ запрацює", - сказав Жебрівський.

Він також підкреслив, що за останній тиждень кількість людей, які хочуть перетнути лінію розмежування, збільшилася на 70%.

"26 жовтня на КПВВ "Новотроїцьке" на в'їзд і виїзд оформили понад 10 тис. осіб, на КПВВ "Зайцево" - близько 7 тис. В літній період, коли світлий час доби було довшим, контролери пропускали від 3 до 5 тис.", - зазначив глава Донецької ОВГА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-