Екзит-пол у Чернігові

Екзит-пол у Чернігові "напророкував" перемогу чинному меру

Укрінформ
За результатами екзит-полу, який в Чернігові проводила ГО "Аналітичний центр "Соціомодіус", на виборах до міської ради лідирує парія "Наш край", а на виборах міського голови - діючий мер Олександр Соколов.

Про це у прес-центрі "Місцеві вибори-2015" поінформував керівник центру "Соціомодіус" Ігор Пиголенко.

"За результатами нашого екзит-полу, на виборах до Чернігівської міськради лідирує новостворена партія "Наш край", що набирає 26,5 %. За нею йде "Блок Петра Порошенка "Солідарність", у якої 16,5%. На третьому місці - міська організація Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" - 13,4%", - сказав Пиголенко.

За його словами, 5-відсотковий бар’єр долають також партії "Самопоміч" - 7,4%, "Радикальна партія" - 6,3%, "Свобода" - 6,2% та "ДемАльянс" — 5,3%.

На виборах Чернігівського міського голови, додав керівник "Соціомодіусу", лідирує Олександр Соколов з результатом 35,4%.  Нардеп Владислав Атрошенко набрав 21,6%, 1-й заступник міського голови Микола Миргородський - 11,5%, представник "Самопомочі", лікар Володимир Зуб — 10,4%.

Екзит-пол проводився на виході з виборчих дільниць 25 жовтня 2015 року. Усього було опитано близько 5 тис. виборців. Статистична похибка не перевищує 1,0 %.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-