На Одещині обвалився міст. Дорога на Молдову заблокована

На Одещині обвалився міст. Дорога на Молдову заблокована

Укрінформ
У Болградському районі Одеської області стався обвал одного з двох прольотів кам'яно-арочного мосту на автомобільній дорозі Нові Трояни-Червоноармійське-Василівка-Кам'янка. 

Рух траспорту на цій ділянці автодороги зупинено, повідомили Укрінформу в прес-службі Болградської райдержадміністрації.

"Через обвал одного з прольотів кам'яно-арочного мосту в селі Калчева припинено рух транспорту на автодорозі Т-16-32 КПП Нові Трояни – Червоноармійське – Василівка - Кам'янка, що є дорогою загального користування і виїздом на міжнародний пункт пропуску з Республікою Молдова. Голова Болградської РДА Олег Голован звернувся до керівництва Служби автомобільних доріг в Одеській області з проханням невідкладно розпочати ремонтні роботи для відновлення руху автотранспорту на зазначеній ділянці", - зазначили в райдержадміністрації.

У свою чергу, в Службі автомобільних доріг в Одеській області повідомили кореспонденту Укрінформу, що фахівці "розробляють проект реконструкції моста, уточнюють кошторис невідкладних робіт і вишукують джерела фінансування ремонту".

Терміни реконструкції моста залежать від початку фінансування першочергових робіт на об'єкті, підсумували в дорожньому відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-