Біля Станиці бійці підірвалися на фугасі та розтяжці - п’ятеро поранених

Біля Станиці бійці підірвалися на фугасі та розтяжці - п’ятеро поранених

Укрінформ
У селі Красна Талівка Станично-Луганського району на Луганщині підірвався на фугасі автомобіль з дев`ятьма українськими військовими. В результаті вибуху троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У с. Красна Талівка Станично-Луганського району, що знаходиться на кордоні з Російською Федерацією, 14 жовтня приблизно о 18:30 під час об'їзду на автомобілі "КрАЗ" прикордонної території підірвалися 9 бійців на невстановленому вибуховому пристрої (фугас). У результаті отримали поранення троє військовослужбовців 1 застави прикордонної комендатури швидкого реагування з місцем дислокації у м. Харкові, які були прикомандировані до Луганського прикордонного загону", - йдеться у повідомленні.

Постраждалих доставлено до Біловодської районної лікарні.

Губернатор Георгій Тука зазначив, що на території області продовжують діяти диверсійні групи терористів. "На цей раз військовослужбовців було поранено недалеко від кордону з Росією, що вказує на те, що фугас могли закласти диверсанти, які зайшли з території сусідньої держави", - зауважив він.

Крім того, як повідомляється на сайті голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля, двоє військових підірвались на розтяжці біля Станиці Луганської.

"У середу (14.10) під вечір на околиці Станиці Луганської двоє українських військовослужбовців віком 21 і 24 роки підірвалися на розтяжці. Інцидент стався в лісосмузі біля Сіверського Донця, по якому проходить лінія розмежування вогню. Обидва військові (це бійці 128 гірничо-піхотної бригади, що дислокується на Закарпатті) доставлені в районну лікарню, в них діагностовано мінно-вибухові травми", - йдеться у повідомленні.

Поранені отримали медичну допомогу, загрози їхньому життю немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-