У Харкові закрили 4 станції метро: чекають «Маршу героїв»

У Харкові закрили 4 станції метро: чекають «Маршу героїв»

Укрінформ
У центрі міста закрито на вхід і вихід відразу чотири станції метро: "Університет", "Держпром", "Радянська" і "Історичний музей".

Це кореспондентові Укрінформу підтвердили в Управлінні метрополітену.

"Станції закриті у зв'язку з вечірнім факельним Маршем героїв за участю двох тисяч активістів громадянського об'єднання "Азов" і організації "Правий сектор". Зараз поїзди проїжджають станції без зупинки. Не дивлячись на те, що, як оголошено, марш пройде у супроводі міліції, ми вжили свої заходи безпеки для запобыгання провокацій", - зазначили в управлінні.

Як розповіли у центрі громадських зв'язків Головного управління МВСУ у Харківській області, на охорону правопорядку виведені посилені наряди міліції.

"Колона пройде від площі Конституції до площі Свободи. Як пообіцяли організатори ходи, учасники будуть без балаклав і піротехніки", - сказали у відомстві.

Зараз на площі Свободи група молодих людей у формі "Правого сектора" встановлює на порожньому постаменті знесеного рік тому пам'ятника Леніну, де весь цей час висіло оголошення про проведення ремонтних робіт, величезний банер із зображенням жовтого тризуба на червоно-чорному фоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-