На Луганщині під час затримання вбито бійця роти «Торнадо»

На Луганщині під час затримання вбито бійця роти «Торнадо»

Укрінформ
На Луганщині був вбитий боєць роти патрульної служби особливого призначення МВС України «Торнадо» (кличка «Толстый»), який при спробі його затримання вчинив збройний опір луганським правоохоронцям.

Про це в середу на своїй сторінці у Facebook написав заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

За словами Матіоса, до приїзду швидкої допомоги підозрюваний помер.

Головний військовий прокурор також повідомив, що у місці переховування розшукуваного співробітника роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» виявлені снайперська гвинтівка, 5 гранат, набої і раніше викрадені у мешканців Луганської області матеріальні цінності та автомобіль.

"Згідно показів потерпілих у справі, загиблий спільно з «Моджахедом» відрізнявся найбільшою жорстокістю і безжалісністю при катуванні незаконно затриманих цивільних людей. Така от доля і результат безлічі людських сліз та горя", - написав Матіос.

Нагадаємо: 18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков своїм наказом розформував роту «Торнадо», бійці якої вчиняли особливо тяжкі злочини в зоні проведення АТО. Раніше в Луганській області були затримані і за рішенням суду арештовані 7 бійців роти «Торнадо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-