Жителі Красногорівки повертаються у свої будинки - МВС

Жителі Красногорівки повертаються у свої будинки - МВС

Укрінформ
Користуючись затишшям, яке нині триває на лінії розмежування сторін на Донбасі, жителі міста Красногорівка разом зі своїми дітьми повертаються додому.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Донецькій області у вівторок.

"Зараз в місті працюють лише дві школи з п'яти, тому виникає питання швидкої реконструкції та відкриття навчальних закладів, які були суттєво пошкоджені в ході обстрілів. Міліціонери не залишаються осторонь цих проблем і надають будь-яку допомогу. Налагоджено співпрацю зі школами. У навчальних закладах чергують співробітники кримінальної міліції, до шкіл наближені маршрути патрулювання. Міліціонери вчать дітей правилам безпеки і організовують цікаві заходи, щоб вберегти їх життя і здоров'я та допомогти адаптуватися після страшних обстрілу бойовиків",- йдеться в повідомленні.

Крім того, як відзначили в прес-службі, в містах Мар'їнка і Красногорівка відбулися робочі наради, в яких взяли участь представники ГУ МВС області, керівництва місцевої міліції, а також органів місцевого самоврядування та батальйону "Київ-1".

"На нарадах обговорювалися питання взаємодії міліції й органів місцевого самоврядування для якнайшвидшого відновлення нормального життя прифронтових міст, які значно постраждали від терористичної агресії. Головне завдання - допомогти людям підготуватися до зими та захистити від протиправних посягань під час нелегкого процесу відновлення", - підкреслили в прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-