Одеських студентів змушують підписувати петиції на підтримку Ківалова – джерело

Одеських студентів змушують підписувати петиції на підтримку Ківалова – джерело

Фото
Укрінформ
Студентів Національного університету "Одеська юридична академія", президентом якого є народний депутат Сергій Ківалов, змушують підписувати петиції на офіційному сайті Глави держави в інтересах кандидата в мери Одеси.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу студенти цього вишу за умови нерозголошення їхніх імен, а топ-блогер Ігор Бігдан, у свою чергу, поширив у "Живому журналі" текст звернення студентки Христини Іванової до користувачів соцмережі, в якому Іванова пропонує «до п'ятниці» проголосувати за петиції, ініційовані Ківаловим та його прибічниками.

"Увага! До п'ятниці треба проголосувати за петиції, затверджені профкомом і студрадою! Хто відмовляється голосувати - пишіть мені причину, через яку відмовляєтесь. Там видно список тих, хто проголосував. Потім я складу список - хто не проголосував. Кожен голосує зі свого комп'ютера, оскільки йде прив'язка до ІP-адреси, тобто можна зарахувати як один голос", приводить топ-блогер Бігдан копію сторінки соцмережі на підтвердження скандального факту.

Деякі студенти-активісти роблять репости звернення, а автор "Живого журналу" подає тексти петицій, за які нібито змушують голосувати студентів одеського вишу.

Зокрема, «Припинити політичне переслідування одного з кращих юридичних вищих навчальних закладів України Національного університету "Одеська юридична академія" і його засновника Сергія Васильовича Ківалова" (автор Валерія Прущак).

А також "За Призначення С.В. Ківалова членом Європейської Комісії «За демократію через право» (Венеціанська Комісія) на наступний строк (автор Іван Голосніченко).

Нагадаємо, 30 серпня так званий "Замок Гаррі Поттера", володіння яким приписують народному депутату Ківалову, штурмували активісти Автомайдану, про що виклали  відеозвіт у соцмережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-