В Одесі гарантують, що відіб'ють будь-яке вторгнення

В Одесі гарантують, що відіб'ють будь-яке вторгнення

Укрінформ
У главку МВС Одещини заявили, що Одеса і область будуть захищені від терактів і зовнішнього вторгнення.

У главку МВС Одещини заявили, що Одеса і область будуть захищені від терактів і зовнішнього вторгнення.

Про це на прес-конференції заявив начальник главку МВС України в Одеській області Іван Катеринчук, передає кореспондент Укрінформу.

«Я можу гарантувати, що Одеса і область будуть захищені від терактів і зовнішнього вторгнення недругів», - сказав Катеринчук.

За його словами, першими його діями на службі в Одесі став перегляд оперативних планів, документів, в які внесені необхідні корективи з урахуванням реалій.

«Ми працюємо більш як місяць за посиленим варіантом несення служби. Всі оперативні служби приведені в готовність, моментально реагуємо на всі виклики і отримувану інформацію. У разі необхідності можемо одночасно протягом дуже невеликої кількості часу задіяти близько 1 тисячі співробітників спецпідрозділів - спецбатальйону міліції та полку патрульної служби», - додав начальник главку.

Катеринчук запевняє, що по завершенні АТО не буде людей, які захочуть проникнути на територію області та скоїти злочин або теракти.

«Ми плануємо на початку липня провести навчання, куди запросимо представників ЗМІ, щоб жителі Одеси і Одеської області змогли наочно переконатися, що ми спроможні забезпечити безпеку і порядок при проведенні масових заходів», - сказав генерал-майор міліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-