Прокуратура опротестувала звільнення під заставу росіян, які планували викрасти львівських депутатів

Укрінформ
Прокуратура Львівської області оскаржила рішення суду про звільнення під заставу двох росіян, які планували викрасти кількох місцевих депутатів і кандидата в президенти з метою отримання викупу.

Про це повідомила речниця обласної прокуратури Мар'яна Гайовська, передає кореспондент Укрінформу.

«Прокуратура Львівщини внесла апеляцію на рішення Галицького районного суду міста Львова про обрання міри запобіжного заходу для двох громадян РФ, які мали намір викрасти кандидата у президенти України та кількох львівських депутатів. Суд постановив випустити обвинувачених під заставу у 24 тисячі гривень. Проте прокуратура вимагає, щоб їм було обрано запобіжний захід – тримання під вартою», - зазначила речниця.

Зараз суд продовжує розглядати питання про міру запобіжного заходу. Одному із затриманих її вже змінили на тримання під вартою.

Як повідомлялось, на початку квітня співробітники СБУ затримали у Львові двох громадян Росії, у машині яких знайшли вибухову речовину, патрони, а також планшет із фотографіями кандидата у президенти, депутатів Львівської облради, їхніх будинків та схем під’їздів до них, зошит з інформацією про їх пересування.

Затримані розповіли, що прибули у Львів, щоб викрасти відомих бізнесменів та політиків з метою отримання викупу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-