Презентація журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини»

Презентація журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини»

Укрінформ
26 березня, 10:00 - презентація журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини».

Організатори: Інформаційне агентство «Моя Київщина», Всеукраїнська газета «Слово і Діло».

Спікери: Олег Іваненко - депутат Київської обласної ради, паралімпієць; Влада Литовченко -  директорка Вишгородського історико-культурного заповідника, кандидатка історичних наук;  Ірина Третьяк - українська художниця; Сергій Возний - правозахисник, волонтер; Володимир Підкурганний - голова Димерської селищної територіальної громади; Геннадій Прищепчук -  громадський діяч, журналіст, військовий волонтер; Анатолій Штефан - полковник Збройних сил України, блогер, журналіст; Олександра Ільніцька - президентка Молодіжного парламенту Ірпеня.

Чому це цікаво? 

Проєкт «ТОП-100 впливових людей Київщини» реалізовується творчим колективом інформаційного порталу «Моя Київщина» спільно зі журналістами всеукраїнської газети "Слово і Діло»  та експертами «Інституту української політики».

Колектив проєкту працює в інформаційному просторі столичного регіону з 2016 року, тому має можливість реалістично оцінювати досягнення підприємців, журналістів, освітян, медиків, правоохоронців, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області.

За цей час підготовлено та надруковано шість повноцінних журналів, з електронною версією яких можна ознайомитися за посиланням

«ТОП-100 впливових людей Київщини»– сьомий журнал щорічної серії. Учасники пресконференції та журналісти отримають у подарунок новий номер журналу, а також журнали за попередні роки.

Під час пресконференції будуть обговорені важливі питання політичного, суспільно-економічного та культурного процесу столичного регіону.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 067-34-33-444, e-mail:  mykyivregion.com.ua@gmail.com.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram.

Підсумкові матеріали:

У Києві презентували журнал «ТОП-100 впливових людей Київщини»

Вийшов журнал «ТОП-100 впливових людей Київщини» з рейтингом осіб, які своїми діями позитивно вплинули на розвиток Київської області у 2023 році.

Його презентація відбулася в Укрінформі.

Це вже сьомий щорічний випуск журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини».

Цьогоріч уперше у рейтинг потрапила художниця Ірина Третьяк. Вона розповіла, що українські художники активно допомагають Збройним силам. Зокрема, вона переказала 100 тисяч доларів від продажу своїх картин на допомогу українським захисникам.

«Ми з багатьма галеристами, мистецтвознавцями, культурними діячами та колекціонерами ініціюємо подання до Верховної Ради з пропозицією створення в Україні артринку. Це дозволить покращити сприйняття української культури серед суспільства», - сказала художниця.

За її словами, зараз багато хто говорить, що культура «не на часі». «Насправді це настільки на часі!.. Особливо болюче те, що ворог знищує українські культурні цінності», - сказала вона.

Своєю чергою директор Вишгородського історико-культурного заповідника кандидат історичних наук Влада Литовченко, яка четвертий рік поспіль потрапляє у рейтинг «ТОП-100 впливових людей Київщини», Вона повідомила, що від початку повномасштабного вторгнення на Київщині пошкоджено 183 об’єкти культури, зокрема 149 закладів культури, пошкоджено або зруйновано 34 пам’ятки культурної спадщини.

«Культура визначає код нації, а також формує представлення про державу всередині неї та в усьому світі», - зауважила вона.

Депутат Київської обласної ради, паралімпієць Олег Іваненко, який також учетверте потрапляє в рейтинг, опікується гуманітарною сферою, у 2023 році він долучився до добровольчого батальйону. «Найголовніше для мене – бути ефективним. Якщо ти ефективний для суспільства, тоді ти все робиш правильно», - наголосив він.

Цього року у рейтинг потрапила директор Київської обласної дитячої лікарні Катерина Савіна. Вона відзначила, що це заслуга усього колективу. «Нашою метою було зосередити усі напрямки допомоги для дітей в одному закладі. Нам майже це вдалося. Наразі у нас є амбітні плани відкрити нове відділення, щоб кожна дитина нашої області мала доступну та ефективну медичну допомогу», - розповіла керівник закладу.

Вона повідомила, що лікарня підписала меморандум про співпрацю з дитячою лікарнею у Данії, де українські медики будуть проходити стажування.

А учасниця рейтингу президент Молодіжного парламенту Ірпеня Олександра Ільніцька наголосила на важливості розвитку та популяризації молодіжної політики в Україні.

«Наша мета – створити ком'юніті людей, які прагнуть втілювати свої креативні ідеї, розвиватися та розвивати свій потенціал, а також розвивати власну країну та громаду відповідно до нових і сучасних стандартів», - наголосила вона.

Проєкт «ТОП-100 впливових людей Київщини» реалізується творчим колективом інформаційного порталу «Моя Київщина» спільно з журналістами всеукраїнської газети «Слово і Діло» та експертами «Інституту української політики». Колектив працює в інформаційному просторі столичного регіону з 2016 року і має змогу реалістично оцінювати досягнення підприємців, журналістів, освітян, медиків, правоохоронців, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області.

Рейтинг складає спеціальна комісія проєкту, до якої входять політологи та журналісти.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-