Гімнастки Школи Дерюгіних та національної збірної команди про ситуацію із приміщенням для тренувань

Гімнастки Школи Дерюгіних та національної збірної команди про ситуацію із приміщенням для тренувань

Укрінформ
3 вересня, 14:00 - пресконференція на тему: “Гімнастки Школи Дерюгіних та національної збірної команди про ситуацію із приміщенням для тренувань” 

Організатор: Громадська спілка “Федерація гімнастики України”.

Спікери: Ірина Дерюгіна — президент Федерації художньої гімнастики України; Іріша Блохіна — старший тренер Національної збірної команди.

Коротко. Як повідомляють організатори, Жовтневий палац, де з 1957 року були розташовані головний офіс та спортивний зал ДЮСШ, з березня нинішнього року зачинив двері перед гімнастками.  Національна збірна України з художньої гімнастики змушена тренуватися в приміщенні, яке не відповідає технічним умовам, а Школа Дерюгіних, яка виховала не одну олімпійську чемпіонку, залишається без основної бази для тренувань.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 067 323 60 91, e-mail: media.ugf@gmail.com.

У звязку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV .

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Школа Дерюгіних просить владу вирішити проблему з приміщенням

Одна з найкращих шкіл художньої гімнастики в Україні опинилася без власного приміщення. 

Жовтневий палац відмовився продовжувати оренду будівлі для школи Дерюгіних. Популярний в Україні вид спорту залишився без власної бази та центру олімпійської підготовки. Зараз гімнастки тимчасово тренуються в спортивному залі КНУ імені Шевченка.

Жовтневий палац відмовився продовжувати оренду будівлі для школи Дерюгіних.

Президент Федерації художньої гімнастики України Ірина Дерюгіна разом з тренерами національної збірної та школи Дерюгіних під час прес-конференції в Укрінформі попросили про допомогу держави у конфліктній ситуації навколо приміщення школи, передає кореспондент агентства.

«Нашій школі 63 роки, у нас велика історія, але зараз наші діти залишилися на вулиці. В листопаді в Україні відбуватиметься чемпіонат Європи з гімнастики, а нам немає де тренуватися», - заявила Ірина Дерюгіна. «Ситуація критична, і люди повинні нас почути і почати діяти», - додала старший тренер збірної України Іриша Блохіна.

Як повідомляв Укрінформ, в результаті карантинних заходів міжнародні турніри з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної» і зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup 2020 («Кубок Стели Захарової») під загрозою зриву. Представники української гімнастики звернулися до держави з проханням дати дозвіл на проведення в нашій країні престижних міжнародних стартів.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-