На шляху боротьби за соціальні права та конституційні гарантії

На шляху боротьби за соціальні права та конституційні гарантії

Укрінформ
25 січня о 14.30 відбулася прес-конференція присвячена продовженню боротьби ветеранів, пенсіонерів силових відомств, військовослужбовців за свої соціальні права та конституційні гарантії. (Зала 1)

Організатор: Всеукраїнська громадська організація "Громада і Закон".

Учасники: Михайло Ільницький - голова ВГО "Громада і Закон", кандидат юридичних наук; Володимир Вакарюк - очільник координаційної ради у Чернівецькій області, ветеран ОВС; Василь Люборець - Всеукраїнський Рух “Українці повертаються”; Федір Гречка - представник м.Запоріжжя; Борис Гонза - голова Полтавської обласної організації інвалідів війни, ЗСУ, учасників бойових дій та силових структур; Богдан Шелуденко - представник м. Рівне.

Підсумкові матеріали:

У Києві створено Громадський рух пенсіонерів силових відомств України

У Києві створено громадську організацію, яка опікуватиметься питаннями боротьби за соціальні права та конституційні гарантії ветеранів та пенсіонерів усіх силових відомств, - Громадський рух пенсіонерів силових відомств України.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявив голова Всеукраїнської громадської організації "Громада і Закон" Михайло Ільницький, повідомляє кореспондент агентства.

«Ми неодноразово порушували питання забезпечення нормального рівня життя, гідних соцстандартів, соціального захисту, належного пенсійного забезпечення для ветеранів, пенсіонерів, інвалідів  з  різних силових структур, неодноразово демонстрували нашу позицію на мирних акціях, в тому числі і під Верховною Радою,  але, на жаль, віз і сьогодні там. І ми сьогодні зустрілися і створили таку організацію,  як Громадський рух пенсіонерів силових відомств України, щоб сприяти належному вирішенню цих питань», - сказав Ільницький.

За його словами, найперші напрацювання щодо подальшого порядку дій, перші плани та пропозиції у рамках існування цієї організації будуть підготовлені членами цієї громадської ініціативи до 30 січня 2017 року - дати, коли пройде наступна зустріч активістів.

Координатор Громадського руху пенсіонерів силових відомств України Володимир Вакалюк додав: «У нас вже є створена у Facebook закрита група, яка має назву "Громадянський Рух пенсіонерів МВС, МОУ, СБУ, УБД, АТО ЛАЧАЕС та інших" (https://www.facebook.com/groups/1198885476825338/). Запрошуємо усіх бажаючих допомогти нам, хто відноситься до цієї категорії осіб, подати заявку на участь у цій групі, щоб ми усі разом могли  там співпрацювати, щоб ви могли нам надавати свою інформацію і читати ту, що надаємо ми, - здійснювати інформаційний обмін з необхідних нам питань».

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-