Хто проти МАФів?

Хто проти МАФів?

Укрінформ
9 грудня о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "Хто і на яких підставах знищив тимчасові споруди малих підприємців на КПІ в ніч на 4.12.2016"? (Зала 1)

Організатор: Громадська організація "Спілка підприємців "Жовтнева".

Учасники: Ксенія Ляпіна - голова Державної регуляторної служби України; Сергій Доротич - голова  Громадської ради при ДРС; Алла Ярославська - заступник голови ГО "Спілка підприємців "Жовтнева"; Лариса Новік - директор  ГО "Спілка підприємців "Жовтнева".

Підсумкові матеріали:

Власники знесених МАФів у Києві погрожують акцією протесту

Власники демонтованих біля станції метро "Політехнічний інститут" кіосків планують провести безстрокову акцію протесту.

Про це заявила заступник голови ГО "Спілка підприємців "Жовтнева" Алла Ярославська на прес-конференції у п'ятницю, повідомляє Укрінформ.

«Акція... розпочинається о 10:00 в понеділок, 12 грудня, біля метро «Політехнічний інститут», - сказала Ярославська.

Вона наголосила, що у такий спосіб члени спілки хочуть висловити протест проти незаконного, на їхню думку, знесення МАФів.

За словами члена цієї організації Миколи Ярмакова, оскільки Департамент міського благоустрою і Солом'янське ШЕУ заперечують причетність до демонтажу МАФів у ніч проти 4 грудня у провулку Політехнічному, 2-4, його можна кваліфікувати як спробу рейдерського захоплення торговельного майданчика з метою переділу сфери підприємницької діяльності.

Водночас присутня на прес-конференції голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна заявила, що київській владі потрібно якнайшвидше вирішити питання щодо демонтажу МАФів у столиці, однак - виключно у межах закону.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч проти неділі, 4 грудня, було зруйновано ряд кіосків поряд із метро «Політехнічний інститут». За словами очевидців, близько 3 години ночі прибули два бульдозери і сотня людей у балаклавах, які почали зносити магазини. За чиїм саме розпорядженням було проведено демонтаж, не відомо й досі.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-