Підписання Меморандуму про взаєморозуміння між УЗА та компанією Societe Generale de Surveillance S.A.(SGS)

Підписання Меморандуму про взаєморозуміння між УЗА та компанією Societe Generale de Surveillance S.A.(SGS)"

Укрінформ
24 листопада о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "Перспективи виробництва та експорту зернових, олійних і продуктів їх переробки. Підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Українською Зерновою Асоціацією та компанією Societe Generale de Surveillance S.A. (SGS)". (Зала 1)

Організатор: Українська Зернова Асоціація. 

Учасники: Володимир Клименко - президент Української Зернової Асоціації; Геннадій Шульга - віце-президент з розвитку бізнесу сільськогосподарсько-харчового департаменту SGS Group; Микола Горбачьов - віце-президент Української Зернової Асоціації, директор ТОВ "Нью Ворлд Грейн Юкрейн"; Андрій Заблоцький - радник координатор практики агробізнесу юридична фірма Sayenko Kharenko.

Підсумкові матеріали:

Мінагропрод з наступного тижня запускає в 4 областях України пілотні проекти з поліпшення якості зерна

Міністерство аграрної політики та продовольства запускає в Україні пілотний проект, ініційований Міжнародною фінансовою корпорацією(IFS), з поліпшення якості зерна у Миколаївській, Одеській, Кіровоградській і Полтавській областях.

Про це на прес-конференції в Укрінформі розповів президент Української зернової асоціації Володимир Клименко, повідомляє кореспондент агентства.

«Я думаю, наступного тижня буде підписано указ міністром. У чому суть? Міжнародна фінансова корпорація бореться за якість зерна. І проект, розпочатий Міжнародною фінансовою корпорацією, спрямований на 3-х річну роботу у сфері поліпшення якості зерна. У Миколаївській, Одеській, Кіровоградській і Полтавській областях проходитимуть пілотні проекти», - сказав Клименко.

За його словами, поліпшенням якості зерна займатиметься експертна група з 40 осіб.

«Я цю групу очолю», - зазначив президент Української зернової асоціації.

Експертна компанія SGS береться сприяти Українській зерновій асоціації міжнародної сертифікації зерна та експорту продукції

Швейцарська компанія SGS Group підписала з Українською зерновою асоціацією меморандум про взаєморозуміння у сфері асоціації в міжнародну сертифікацію зерна та експорту продукції.

Про це на прес-конференції в Укрінформі розповів президент Української зернової асоціації Володимир Клименко, повідомляє кореспондент агентства.

«Багато країн світу отримують наше зерно, ми радилися, як поліпшити цілу низку моментів. Виникають різного роду випадки, коли в країнах змінюються вимоги: карантинні, якості зерна... Потрібно вміти швидко реагувати на такі моменти, така співпраця дасть можливість своєчасно виконувати всі необхідні дії, щоб зерно продовжувало постачатися», - зазначив Клименко. 

За словами представника SGS Group, віце-президента з розвитку бізнесу сільськогосподарсько-харчового департаменту Геннадія Шульги, компанія займається інспектуванням, тестуванням, сертифікацією, а також надає послуги з виробництва с/г продукції.

«Ми збираємо статистику, контролюємо потоки с/г вантажів, маємо бази даних з вимог різних країн світу. Ми готові сприяти Українській зерновій асоціації. Сподіваюся, наше сприяння допоможе виробникам і трейдерам виходити на нові ринки, не втрачати старі ринки», - підкреслив Клименко. 

Довідка. Компанія SGS працює в сфері інспекційних послуг, експертизи, випробувань і сертифікації. Головний офіс компанії знаходиться в Женеві.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-