Презентація Державного логотипу України для маркування органічної продукції

Презентація Державного логотипу України для маркування органічної продукції

Укрінформ
5 лютого об 11.00 відбулася прес-конференція на тему: «Презентація Державного логотипу України для маркування органічної продукції». (Зала 1)

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Організатор: Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Учасники: Інна Гребенюк - заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, керівник апарату; Віктор Шуткевич - заступник директора Швейцарського бюро співробітництва в Україні; Олена Березовська - голова правління Громадської спілки виробників органічної сертифікованої продукції "Органічна Україна"; Катерина Малькова - менеджер проектів Міжнародної благодійної організації "Інформаційний центр "Зелене досьє"; Поліна Макарова - переможниця конкурсу; фіналісти конкурсу та представники органічного сектору.

Підсумкові матеріали:

Мінагрополітики анонсувало створення реєстру вітчизняних виробників органічної сільгосппродукції

Міністерство аграрної політики та продовольства України створить реєстр виробників органічної сільськогосподарської продукції в Україні.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі на тему: "Презентація Державного логотипу України для маркування органічної продукції" заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова.

«Найближчим часом буде створено реєстр виробників органічної продукції, у якому буде розміщено усі дані про виробників, які мають право використання затвердженого логотипу для маркування органічної продукції», - сказала урядовець.

Як повідомила голова правління Громадської спілки виробників органічної сертифікованої продукції Олена Березовська, для маркування органічної продукції буде створено окремий сертифікаційний орган.

«Для маркування органічної сільськогосподарської продукції буде створено окремий сертифікаційний орган, який і надаватиме право на нанесення державного логотипу», - додала вона.

Нагадаємо, сьогодні Мінагрополітики презентувало офіційний  державний логотип для маркування органічної продукції сільського господарства. Знак являє собою коло, в якому жовтий та блакитний кольори зливаються та утворюють зелений листок. Логотип було затверджено за результатами всеукраїнського конкурсу, організаторами якого стали Мінагрополітики та низка громадських організацій.

Мінагрополітики презентувало офіційний логотип, що позначатиме українську органічну продукцію

Міністерство аграрної політики та продовольства України презентувало офіційний державний логотип для маркування органічної продукції сільського господарства.

Презентація знака відбулася в Укрінформі за участю заступника міністра аграрної політики та продовольства України Олени Ковальової.

«Віднині українська органічна продукція має свій власний логотип. Невдовзі наші продукти, виробництво яких відповідає вимогами закону України про органічне виробництво, можна буде легко розпізнати за цим логотипом», - сказала урядовець.

Логотип являє собою коло, в якому жовтий та блакитний кольори зливаються та утворюють зелений листок.

Знак було затверджено за результатами всеукраїнського конкурсу, організаторами якого стали Мінагрополітики та низка громадських організацій.

«Конкурс став справді загальнонаціональним: у ньому взяли участь 76 учасників із 17 міст України. Найкращою було визнано роботу харківської студентки Поліни Макарової, у якому поєднуються жовтий та блакитний кольори, що утворюють зелений листок та простір зростання», - зазначила на презентації заступник міністра.

Організаторами конкурсу стали Департамент продовольства Мінагрополітики, громадська спілка «Органічна Україна» та інформаційний центр «Зелене досьє» за підтримки швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-