Актуально з кордонів

Актуально з кордонів

Укрінформ
24 грудня о 12.00 відбувся брифінг: "Актуально з кордонів" за участю помічника голови Державної прикордонної служби України - прес-секретаря Олега Слободяна. (Зала 2)

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

На заході шлося про ситуацію на державному кордоні України та актуальні питання діяльності Державної прикордонної служби України.

Підсумкові матеріали:

Черговий російський гумконвой прибув в Україну напівпорожнім - Слободян

В Україну в черговий раз з РФ прибув так званий гуманітарний конвой.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу в Укрінформі помічних голови Державної прикордонної служби України прес-секретар Олег Слободян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Російська сторона в односторонньому порядку здійснила оформлення чергового 48-го так званого гуманітарного конвою. Під час візуального спостереження було встановлено, що більшість вантажівок знову слідували напівпорожні, що в черговий раз підтверджує популізм даної акції», - сказав Слободян.

За його словами, вранці через російські пункти пропуску Донецьк та Матвеєв Курган в Україну прослідували дві колони вантажівок у складі 103 автомобілів. Слободян наголосив, що Росія в черговий раз порушила норми міжнародного і вітчизняного законодавства, яке регламентує порядок направлення даних гуманітарних вантажів. У зв'язку з цим представники української міжвідомчої групи змогли здійснити лише візуальне спостереження без виконання контрольних функцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-